Sadaya jejer

+
0

Top 10 situs web SMS Free pikeun ngirim SMS Online

Hape mangrupakeun papanggihan nu boga dampak anu signifikan dina poé urang kahirupan poé. Téknologi sélulér geus lengkep dirobah gaya hirup urang. Ponsel urang geus diganti urang iPods, buku, dompet, kaméra jeung jadi loba deui. Jigana mah aya hiji aplikasi keur unggal hal ayeuna jeung urang bisa nyimpen hiji lagu tina sakabéh kagiatan urang dina alat tunggal anu bisa cocog kana kantong urang. Tapi, salah sahiji révolusi utama alat ieu geus dibawa dina kahirupan urang téh ngurangan gap komunikasi. SMS atawa pesen singket geus undoubtedly jadi salah sahiji bentuk paling merenah komunikasi. Di handap urang bakal ngabahas top 10 situs web nu bisa nyandak urang pikeun ngirim bébas sms online dina instan.

box

Wondershare MobileGo - Atur iPhone jeung Messages Android

  • Hiji malik pikeun ngundeur, ngatur, impor & ngekspor musik Anjeun, poto sareng video
  • De-panulisan kontak, pindah alat, ngatur koleksi app Anjeun, cadangan & mulangkeun jeung ngirim talatah ti desktop Anjeun
  • Eunteung alat android Anjeun pikeun ngirim talatah, sarta ngulinkeun kaulinan Android dina komputer Anjeun
  • Optimze alat Anjeun dina lebet jeung app MobileGo.

1. Messagebird

Manuk talatah téh forum olahtalatah online pikeun ngirim sms online, dipaké ku loba merek ngarah saperti Dominos, IKEA, TNW, Levi sacara jsb Anjeun diwajibkeun pikeun asup ka dina website ieu nganggo layanan. Maranehna boga kawijakan bedah beda pikeun konsumén beda dumasar kana leuwih sering dipake tinimbang maranéhanana tina bungkusan disadiakeun. Maranéhanana ogé nawarkeun trial nu haratis sareng nu nyadiakeun rupa-rupa pilihan.

Naros:

  • Website ieu sabageanna bisa dipake keur jalma menata usaha jeung kudu ngahontal loba konsumén sakaligus.
  • Messagebird ogé nyadiakeun ladenan pamasaran mobile, SMS ka ucapan jeung Email ka conversions SMS.

Kontra:

  • Messagebird nyadiakeun online leyuran pesen singket lengkep ka pausahaan jeung usaha tapi teu pisan ditéang sanggeus tujuan pikeun paguneman sederhana.

Top 10 Free SMS Websites to send SMS Online

2. Info SS

SS Infos dasarna mangrupakeun agénsi pariwara online jeung salian ladenan iklan jeung marketing anak ogé nyadiakeun layanan pikeun ngirim sms online. Kawas Messagebird, SS Infos nyaéta dumasar web platform SMS komérsial.

Naros:

  • Maranéhanana unggul dina méré layanan SMS promosi, SMS Transactional jeung telepon sora.
  • Maranéhanana ogé nyadiakeun gateways SMS bulk pikeun integrasi kana kaca web, carts balanja online, leyuran perbankan jeung situs jejaring online.

Kontra:

  • Ladenan disadiakeun ku infos SS teu sagemblengna bébas biaya jeung anjeun diwajibkeun mayar jumlah sks SMS.
  • Pamayaran, pikeun ngagunakeun jasa, anu diperlukeun pikeun dijieun sateuacanna jeung no ngabalikeun duit dijieun lamun nu beulah kénca jeung mana wae nomer kiridit henteu kapake.

Top 10 Free SMS Websites to send SMS Online

3. 160by20

160by2 mangrupakeun website sacara éksténsif dipaké pikeun ngirim Unlimited SMS Free. Situs ieu bisa dipaké di sagala rupa nagara saperti Kuwait, India, UAE, Singapura, Filipina jeung Malaysia. Loka merlukeun Rekening pamaké jeung nomer telepon Anjeun jadi kontak Anjeun bisa nyingkronkeun sareng akun online Anjeun dina website jeung anjeun bisa kalayan gampang kontak jalma dina daptar kontak Anjeun.

Naros:

  • Kauntungan utama website ieu téh nya éta pisan gampang make jeung hiji jalma jeung pangaweruh téhnis komo minimal bisa napigasi ngaliwatan loka.
  • Leuwih ti éta, éta téh operasional di sagala rupa nagara, kawas nyatakeun di luhur.

Kontra:

  • Nu disadvantage website téh nya éta teu ngidinan olahtalatah internasional.

Top 10 Free SMS Websites to send SMS Online

4. FullonSMS

Urang ngawanohkeun anjeun can website sejen ti mana anjeun bisa kalayan gampang ngirim talatah teks via website a. Service nu gancang jeung dipercaya jeung hiji talatah teks bisa dikirimkeun, pikeun tujuan nu dipikahoyong, dina 10 detik.

Naros:

  • Aplikasi ieu nawarkeun talatah bébas taya jeung pilihan tina SMS grup chat.
  • Anjeun bisa oge nyaluyukeun chats Anjeun ku ngundeur wallpaper atawa milih hiji talatah popular ti loka pikeun ngirim ka kontak Anjeun.
  • Layanan pisan gancang.

Kontra:

  • Nu disadvantage website ieu fungsi multi nyaeta layanan website ieu ngan sawates India.

Top 10 Free SMS Websites to send SMS Online

5 ICQ

Salian keur website a, ICQ ogé dimekarkeun jadi aplikasi mobile anu dirojong ku Android jeung ios software. Layanan pohara populér di antarana Wayang kulit alatan aksés gampang sarta jasa béaya rendah.

Naros:

  • ICQ ngidinan Anjeun pikeun ngirim talatah teks bébas internasional.
  • It nyadiakeun ladenan tambahan saperti telepon sora jeung video.
  • Pikeun nyieun pesen singket leuwih senang, aya sauntuyan stiker Anjeun bisa milih ti pikeun ngirim jeung talatah teks anjeun.
  • Hal ieu dirojong ku rupa-rupa téknologi software sélular kayaning Android jeung ios.

Kontra:

  • Sababaraha ladenan nu disadiakeun ku ICQ teu bébas.

Top 10 Free SMS Websites to send SMS Online

6. Skebby

Skebby nyaéta aplikasi télépon nu lian website sél cum nu ngidinan Anjeun pikeun ngirim talatah teks instan sacara internasional. Skebby leuwih gampang pikeun make sabab teu merlukeun nu mana wae nu ngadaptar atawa akun login jeung anjeun bisa kalayan gampang ngirim talatah teks pikeun mana wae telepon sélulér di mana waé di sakuliah dunya. Tapi lamun hayang tetep rékaman paguneman Anjeun nu saencana atawa nampa talatah mangka anjeun kudu ngadaptarkeun akun Skebby bébas.

Naros:

  • Ogé nyadiakeun layanan SMS Marketing jeung Advertising.
  • No akun signup anu diperlukeun pikeun ngirim talatah.
  • Bisa nampa talatah via Skebby ogé.
  • Website anu-pamaké friendly jeung gampang napigasi.

Kontra:

  • Anjeun diwajibkeun nyieun akun tetep rékaman saméméhna chat Anjeun sajarah atawa ka maké ladénan premium.

Top 10 Free SMS Websites to send SMS Online

7. Yakedi

Yakedi can website sejen nu nyadiakeun ladenan nu of pesen singket online bébas. Anjeun ngan kudu nuturkeun 2 léngkah basajan saencan Anjeun bisa ngirim jumlah taya talatah teks haratis.

Naros:

  • Hal ieu kacida gampang napigasi sarta friendly-pamaké.
  • Merlukeun informasi login minimum.
  • Nu ngadaptar akun gratis.

Kontra:

  • Disadvantage bisa nu website ieu teu méré ladenan nu mana wae séjén babarengan jeung Téks Talatahan.

Top 10 Free SMS Websites to send SMS Online

8. SMSFi

Upami Anjeun keur néangan paket hiburan lengkep babarengan jeung online service pesen singket bébas, SMSfi nyaéta titik katuhu pikeun anjeun. Salian nyadiakeun layanan SMS bébas website ngabogaan loba hal metot pikeun nawarkeun. Mibanda kartu salam jeung stiker bagian misah nyieun paguneman leuwih lincah jeung pribadi. Salian éta, ngabogaan bagian pikeun resep dahareun jeung inpo nu berhubungan sacara. Ladenan website ogé nyadiakeun pilihan pikeun ngundeur wallpaper.

Naros:

  • Anjeun bakal kawas website lamun Anjeun keur pilari an website gampang jeung hiburan pikeun ngirim SMS online.

Kontra:

  • Website ieu mah kanggo nu lamun Anjeun keur pilari sababaraha website professional nu nyadiakeun marketing jeung periklanan service mobile pikeun dipake komérsial.

Top 10 Free SMS Websites to send SMS Online

9. AFreeSMS

Ieu can website sejen anu mungkinkeun Anjeun ngirim SMS sacara internasional. Nyertakeun lolobana wewengkon kaasup Amérika Kalér, Amérika Kidul, Eropa, Asia jeung Afrika. Saterusna, website ieu merlukeun no ngadaptar kituna eta pisan gampang dipake. Kabéh geus maneh mun geus nulis talatah Anjeun, méré informasi receiver sarta talatah Anjeun dikirim ka tujuan nu dipikahoyong. Padahal eta nyertakeun ampir unggal bagian dunya jeung ngajadikeun prosés ngirim SMS internasional pisan gampang teu nyadiakeun ladenan nu mana wae séjénna kayaning Olahtalatah PCplus atawa Mobile Marketing jsb

Naros:

  • Nyertakeun ampir unggal bagian dunya jeung nyadiakeun ladenan di sadaya wewengkon.
  • No ngadaptar moderator

Kontra:

  • Mati teu nyadiakeun ladenan nu mana wae tambahan jeung teu tetep catetan a kituna, éta téh hiji website gede keur dipake sederhana tapi teu jadi merenah keur dipake komérsial.

Top 10 Free SMS Websites to send SMS Online

10. YouMint

YouMint nyadiakeun sawatara ladénan, sajaba ngirim SMS nu haratis sareng nu pesen singket, dina dina hiji platform. On website ieu Anjeun bisa ngadaptar ti sababaraha akun, saperti Facebook, Google jsb, jeung bakal nyinkronkeun sadaya akun Anjeun sareng inpo kontak nu aya dina eta. Ogé nyadiakeun platform keur balanja online.

Naros:

  • Nyadiakeun platform keur balanja online jeung mere anak duit jeung diskon pamaké ganjaran.
  • Nyingkronkeun informasi anu dikandung dina sababaraha akun anjeun sarta ngajadikeun eta aya di hiji platform

Kontra:

  • Website ngan operasional di India

Top 10 Free SMS Websites to send SMS Online

Puncak